© 2009-2015 Ivan Rabak. All rights reserved.

Friday, October 22, 2010

and the recquired: man with a cane

the pp papuk series cannot be close to complete without the inevitable:



old man with a cane


the old man had been quite agitated when i asked him for the permission. not by me; he wanted desparately for his age of over 80 to be recognized with respect by an unknown ignoble person. he was quite vocal about it but somehow suspended it while posing for me patiently. i thank him.

isto tako nema portreta čiče bez prikladne klupčice. klupčica odmara pored šljive na mlađinom imanju. nešto podalje od parka prirode papuk. ali mala je klupčica i dalje u prirodi.
vake gluposti mogu samo lupati na hrvatskom. a šta i da napišem o klupčici na engleskom? vi koji greškom posjetite ove stranice sigurno imate istu taku ikea klupčicu ispred kuće. i šljivu. i to ne samo jednu. to najbolje osjetite kad ih morate kupit po vlažnoj rano-jesenjskoj, lišćem pokrivenoj slavonskoj travi. uf, di mi je psihijatar? 'bem ti klupčicu!




klupčica pored šljive na mlađinom imanju


mislim da ne moram objašnjavat kako je kosit travu pored pitoresknih šljiva slavonskih i klupčica pripadajućih. đe taj mikado?!

i posljednja vijest za danas: ovako se slika 'rvacka klupčica na 'rvackoj zemlji! to (uz malo kropanja s desna, sori hrc) sam si planiro stavit iznad kreveta u spavaćoj sobi, samo da nisam tako lijen...

No comments:

Post a Comment