© 2009-2015 Ivan Rabak. All rights reserved.

Wednesday, August 28, 2013

opet po brodu

evo ja jope došo iz peronospore smetat domicilnom stanovništvu. nisam mu imo prilike ponovo pouzimat fotiće i filmova, ali mu jesam polizo tanjure pokrivene domaćim kulenom, kobasama i svježom paprikom. kaže stanovništvo da je i domaća piva bila svježa. nisam totalno siguran, al mi je još i dan danas jezik vlažan od iste.

dakle, di sam počeo? evo jedne di je moj cijenjeni rođo fotograf kockaste naravi bio gubio noći i dane fatajući maglu u crno-bijelom obliku. to mu nije moralo bit teško ne samo zato jel voli fokusirat svoje leće nego i zato što su harli i grin lajn odma tu iza.
ovu aploudam tebi u čast!












šetalište* u brodu na savi

---
*za mog posjeta nije bilo magle. dobro, možda malo u kasnim večernjim satima, ali ju osim mene niko od prisutnih nije primjetio. konobaricu nisam pito.


2 comments:

  1. E, ja sam. Fala na čaščenju slikom, ko da je moja! :D Nije Grin Lajn neg Grin Park! Nije kulen neg kuln, sobzirom da se nismo mogli dogovort kako će nam se proizvod zvat, pa smo odabrali kojnpromisni naziv. Da dolaziš kasnije ove godine, mogob dobit i pravi domaći paradajz od sjemena odličnog prošlogodišnjeg paradajza. Eo, baš nekidan niko. Al teško da će sazort dok ti dođeš.

    ReplyDelete
  2. ispričavam se glede slavonskih pravopisnih griješaka. totalno je gugl kriv! evo, baš nekidan piso roditeljima emajl i napišem kako puno "radim", a gogl odtipka "izlježavam". napišem da sam baš dobro začinio salatu "maslinovim uljem" , a gugl opet "prženim špekom"! i tako nikako da se pošteno odrazim...
    što se tiče paradajza, skoknit ja mogu lahko. samo ti njega timari!

    ReplyDelete