© 2009-2015 Ivan Rabak. All rights reserved.

Tuesday, April 20, 2010

kampiranje, part deux

rečenice sljedećeg pasusa pročitajte tako da smisao istih bude suprtan napisanom.
budući da mi je emaj bio zasut vašim zahtjevima za još slika s kampiranja odlučih ne objaviti niti jednu više! nakon tu-i-tamo fotografije konačno osvanu slike di sam ja, a ne samo tamo neke slike planina i mačaka, a mama, dočekavši slike sina, nema internet da to vidi! (dobro, ovo treba shvatiti kako je napisano, op.a.).
blog je super, jer da ovako napišem nekom emajl sigurno bi mi rek'o: konju! (također shvatite doslovno!)

daklem, red je bilo dodati i koju sliku društva, a bogami i cure. kao što već obećah, umjetničke fotke su na filmu. do tada dosta slika s kampiranja i slične kuruze. sljedeći post mora bit teška umjentost! a da ima dobrih slika iz hrvatske zateknutih tokom prosinca i sječnja bogami ima. obećanje ludom radovanje. sva sreća pa vas ima malo koje fotografija zanima, ha,ha! ko će da vas zeza ako neću ja?
na slikama di sam ja ne polažem autorska prava na iste. "vanjske" slike je uslikala caitlin, a na koncertu se ne sjećam tko je fotograf bio.







naputak vama curama: ovako se gleda dečko :-) !



pa jebote, i meni godine idu!

dobro, stvarno dosta kuruze! pa nije ovo običan blog di se pokazuju razno-razne mica-mace! ovdje se teži fotografiji sa svemirom u oku.

1 comment: